Ongeveer 8 dagen geleden had ik letselschade opgelopen nadat ik met mijn vrouw en 3 kinderen onderweg naar de Efteling was. We reden op de snelweg toen de bestuurder voor ons plotseling remde om geen reden en wij tegen de achterkant van zijn auto aan botsten. Mijn vrouw en kinderen waren gelukkig veilig, maar mij overkwam het ergste bij het ongeluk. Door de botsing kreeg ik whiplash dus mijn vrouw had meteen 112 gebeld en werd ik met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Toen ik te horen kreeg dat ik letselschade heb opgelopen had ik contact opgenomen met Hijink Advocaten. De letselschadeadvocaat Apeldoorn heeft mij erg geholpen.

De letselschadeadvocaat Apeldoorn van Hijink Advocaten

Mijn schadevergoeding wou ik natuurlijk meteen eisen en ik had gehoord van anderen dat Hijink Advocaten de beste letselschadeadvocaten hadden. Toen ik contact had opgenomen werd er meteen goed geholpen door erg vriendelijk personeel. Zonder problemen had ik een advocaat gevonden die bij mij paste. De vergoeding werd uitgerekend en we hadden de volledige vergoeding terug kunnen krijgen. Dankzij Hijink Advocaten is alles goed gegaan. Het was een echte opluchting.

letselschade

Mijn beoordeling

Als ik dit zou kunnen beoordelen zou ik zonder twijfel een 10 geven. Het erg vriendelijk personeel had me extreem goed geholpen en alles is afgelopen hoe ik het graag wou! Het is een echte aanrader. Bovendien werd alles redelijk snel gedaan. Zonder problemen zijn we de hele rechtszaak door gegaan.

Door Redactie

Gerelateerd bericht